19.5.2014

Hyvästi possut!

Huh hellettä!

Monta kertaa mietin aurinkorasvan käyttöä, kun töissä tulee ulkoiltua paljon, mutta juuri kriittisimpänä päivänä se tietysti unohtuu :D Tässä tulos:


Perjantaina vietettiin Fallkullan 25-vuotis juhlia grillailun ja esitysten merkeissä. Onnea Fallkulla! Itse en tosin ollut juhlallisuuksissa mukana, muuten kuin tekemässä koristeita päivällä. Ainakin nitoja tuli tutuksi ^^.













Maanantai aamuna navetassa oli pörröinen vastaanotto, kun Väinö-pupu loikki minua ovella vastaan. Tainnut jäädä ovi rakoselleen. Väinön avopuoliso Viivikin oli tutkimusmatkalla Viola-lehmän karsinassa. Onneksi lehmävanhus ei ollut moksiskaan vierailijasta. Lisäksi kaksi Fannin kuudesta poikasesta oli muuttanut viikonlopun aikana uusiin koteihin, toivotaan iloisia vuosia niille!

Aamuruokintojen ja tallin siivouksen jälkeen pääsin toisen työntekijän kanssa kärryttelemään Qinalla! Aivan mahtava, kuuliainen ja kiltti poni. Kiersimme pientä lenkkiä tilan lähistössä, aurinko lämmitti mukavasti selkää, +28C. Muut olivat sillä aikaa kerimässä lammasta, toivottavasti kerkeän itsekin joku päivä kokeilemaan!

Sen jälkeen päivä jatkui hyvin hevospitoisena, sillä laitoin Puhdin kuntoon ja avustin tunnin verran vierailijoille järjestetyssä talutusratsastuksessa kentällä auringon paahteessa. Sen jälkeen hyppäsin itse hetkeksi selkään ja menin pienen hetken ravia ja laukkaa, sillä se jäi Puhdin ainoaksi liikunnaksi sinä päivänä.















Fallkullassa oli hieman haikea tunnelma, sillä tallin 150-kiloiset pikkupossut Nappi ja Nekku lähtivät ihmettelemään nakkitehtaan meininkejä. Valitettavasti heille oli myyty vain menoliput. Huomenna pitäisi kuitenkin saapua heidän neljä pientä lajitoveriaan kesää viettelemään.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti